Petak, 26. travnja 2024.

Farmaceuti protiv Osijeka idu po prvu proljetnu pobjedu, Tadić: Želim da nas krenu golovi i bodovi

Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju će odmjeriti snage s Osijekom na koprivničkom Gradskom stadionu. Utakmica će se igrati u sklopu 24. kola Prve hrvatske nogometne lige. Farmaceuti su u prošlom kolu osvojili prvi proljetni bod i to na gostovanju kod Istre, ali još uvijek nisu zatresli mrežu.
Izvor:http://www.hrsport.net/

– Osijek je moj klub, ali ulazim u nedjeljnu utakmicu jednako motiviran kao i u svaku drugu. Želja mi je zabiti gol, da nas napokon krenu i naravno da nas krenu i bodovi. Osijek ima kvalitetu, ali imamo ju i mi. – rekao je Josip Tadić, napadač Slaven Belupa.

U sva tri ovosezonska susreta slavili su Osječani. Dva puta u prvenstvu, po jednu u Koprivnici i Osijeku, te jednom u četvrtfinalnoj utakmici u Kupu. Što se tiče sastava, trener Željko Kopić neće moći računati na kartoniranog Purića, a upitni su i Bouadla i Barić.

– Ja sam apsolutno siguran da smo mi u dobrom stanju i da ćemo odigrati pravu utakmicu. Imamo sve preduvjete da dođemo do pobjede, iako će to biti sve samo ne lagano. Mi ćemo inzistirati na onome na čemu inzistiramo uvijek. Da budemo visoko gore, da igramo intenzivno, da dođemo do prilika i da ih počnemo realzirati jer jedino tako možemo doći do bodova – rekao je trener Slaven Belupa Željko Kopić.

Utakmica Slavena i Osijeka igrat će se u nedjelju s početkom u 17 sati.

zatvori