Subota, 20. travnja 2024.

Farmaceuti protiv Lokomotive, Slaven Belupo do kraja sezone bez najboljeg igrača

Nogometaši Slaven Belupa sutra će na koprivničkom Gradskom stadionu u 26. kolu Prve hrvatske nogometne lige ugostiti zagrebačku Lokomotivu. Bit će ovo treći međusobni susret ova da takmaca.

Zanimljivo je da je u Koprivnici slavila Lokomotiva s 2:3, a u Zagrebu Slaven s 0:2. Farmaceuti su dvotjednu stanku iskoristili kako bi se što bolje pripremili za sutrašnju utakmicu u kojoj će loviti prvu proljetnu pobjedu.

– Sigurno je da nas ne čeka niti malo lagana utakmica, dapače, čeka nas jako zahtjevna utakmica. Svaka s Lokomotivom do sada je bila zanimljiva, puna golova, interesantna za gledatelje. Mi ćemo napraviti jasnu taktičku ideju I učiniti sve da tu utakmicu dobijemo – rekao je trener Slavena Željko Kopić.

Što se tiče igračkog kadra, pod upitnikom su Christensen i Musa, a zbog kartona neće biti Katića. Također, trener Kopić potvrdio je da Slaven Belupo neće moći računati na Pokrivača do kraja sezone.

Može li koprivnički prvoligaš doći do prve proljetne pobjede vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice protiv Lokomotive koja će se igrati na Gradskom stadionu s početkom u 15 sati.

zatvori