Četvrtak, 25. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Pred nama je kolo derbija, Zdravko Eršetić: Ferdinandovčani su bolji, ali dat ćemo sve od sebe

Ove subote i nedjelje igrat će se sedam utakmica 16. kola Druge županijske nogometne lige. Derbi ćemo gledati u Ferdinandovcu gdje u goste lideru prvenstva dolazi trećeplasirana hlebinska Lipa.

— Moja očekivanja i očekivanja moje ekipe su da u Ferdinandovcu damo sve od sebe i da pružimo jednu borbenu predstavu. Moram napomenuti da su Ferdinandovčani bolja ekipa od nas i sigurno je da bi bod na teškom gostovanju bio velik uspjeh. Do kraja proljetnog dijela natjecanja želimo se zadržati u vrhu, sve od drugog do petog mjesta bio bi dobar rezultat — rekao nam je trener Lipe Zdravko Eršetić.

Osim utakmice u Ferdinandovcu gledat ćemo još nekoliko zanimljivih susreta. U Gotalovu će snage odmjeriti GOŠK i Miklinovec, dok ćemo susjedski derbi gledati u srazu Starigrada i Tehnike. — GOŠK je startao s dva poraza i vjerujem da će sve učiniti da dođe do prve proljetne pobjede. Vjerujem da će Gotalovčani slaviti. U Starigradu će biti tvrda utakmica, ne bih dao nikome prednost, vjerujem da će utakmica završiti remijem — rekao je Eršetić.

Težak posao čeka Mladost iz Sigeca na gostovanju u Prugovcu, baš kao i onu iz Bregi u Vojakovcu gdje će ih ugostiti Viktorija. — U Prugovcu je uvijek teško pobijediti, ali ja bih prednost dao ipak Mladosti, za razliku od utakmice u Vojakovcu gdje će, po meni, domaćin osvojiti tri boda — prognozira trener Lipe.

Prigorski derbi igrat će Gornja Rijeka i Hrvatski bojovnik dok će Omladinac u Herešinu ugostiti Reku. — Križevački derbi završit će remijem, a vjerujem da Herešinčani mogu nastaviti s pozitivnim nizom na svom travnjaku i da će svladati Reku — zaključio je Eršetić.

Utakmice u Gotalovu i Gornjoj Rijeci igrat će se u subotu s početkom u 15 sati, a sve ostale na rasporedu su u nedjelju s početkom u 16 sati.

DRUGA ŽNL, 16. KOLO

Rezultate prognozira Zdravko Eršetić, trener Lipe iz Hlebina

SUBOTA, 25. ožujka
15:00
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Hrvatski bojovnik X
Gotalovo: GOŠK – Miklinovec 1
NEDJELJA, 26. ožujka
16:00
Vojakovac: Viktorija – Mladost KB 1
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Lipa X
Herešin: Omladinac – Reka 1
Starigrad: Starigrad – Tehnika X
Prugovac: Prugovac – Mladost S 2

zatvori