Utorak, 16. travnja 2024.

JOŠ SAMO JEDAN DAN Nominirajte najvolontere za Zlatnog vola, voleka i krdo

Volonterski centar dodijelit će ove subote nagrade i priznanja najboljim koprivničkim volonterima. Tradicionalno, kandidati koji su se u prethodnoj godini iskazali svojim volonterskim angažmanom mogu biti prijavljeni u tri kategorije. Mladi volonteri do 29 godina u kategoriji Zlatni volek, oni stariji u kategoriji Zlatni vol te manifestacija provedena od strane volontera u kategoriji Zlatno krdo.

— Od samih početaka Zlatnog vola građani Koprivnice pokazali su kako iznimno cijene altruistične pojedince zbog čega je sam izbor najboljih uvijek težak. Volontiranje u Republici Hrvatskoj još nije na zadovoljavajućoj razini tako da vjerujemo da će se na ovaj način poboljšati njegovo vrednovanje i potaknuti građane da svoje vrijeme ulože u volontiranje i na taj način doprinose poboljšaju društvenog aktivizma u našem gradu — poručili su iz Volonterskog centra koji organizira dodjelu nagrada.

Podsjetimo da prijave za najvolontere traju još jedan dan. Udruge, institucije i tvrtke s područja grada mogu predložiti po jednog kandidata u svakoj kategoriji, a za nominaciju je potrebno priložiti kratak prikaz prošlogodišnjih dostignuća volontera, njegov kontakt i fotografiju. Prijave se trebaju dostaviti na e-mail adresu [email protected].

Svečana dodjela nagrada i priznanja počinje u 18 sati u dvorani Doma mladih.

zatvori