Utorak, 23. travnja 2024.
Home Aktualno IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na drame ‘Lav’ i ‘Moonlight’

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na drame ‘Lav’ i ‘Moonlight’

0
IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na drame ‘Lav’ i ‘Moonlight’
Portal Drava.info svoje čitatelje ponovno vodi u Kino Velebit. Ovoga puta nudimo vam dva filma na izbor.

Po dvije ulaznice za film “Moonlight” osvojile su Vlasta VanđijaJelena Premec Pavešić, a za film “Lav” Zdenko KordićDalibor Golubić. Čestitamo!

Od 18 sati možete pogledati američku dramu “Moonlight” redatelja Barryja Jenkinsa. To je bezvremenska priča o ljudskoj povezanosti i samootkrivanju. “Moonlight” prikazuje životnu kroniku mladog Afroamerikanca od djetinjstva do odrasle dobi i njegovu borbu u pronalasku svojeg mjesta na svijetu pri odrastanju u gruboj četvrti Miamija. Film je osvojio Zlatni globus za najbolju dramu i nominiran je u još pet kategorija, a može se pohvaliti i s čak osam nominacija za Oscara.

Od 20 sati prikazuje se “Lav” (Lion), drama redatelja Gartha Davisa u kojoj glume Rooney Mara i Nicole Kidman. Petogodišnji dječak iz Indije izgubi se na ulicama Calcutte, tisućama kilometara od svoga doma. Preživi mnogo toga dok ga ne posvoji par iz Australije. Dvadeset i pet godina kasnije kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji koristeći Google Earth. Film je osvojio šest nominacija za Oscara.

Oba filma prikazuju se do srijede, 8. veljače.

zatvori