Petak, 19. travnja 2024.

Županijski SDP oformio izborni stožer i tim za pregovore s potencijalnim koalicijskim partnerima

Konstituirajuće sjednice Predsjedništva i Županijskog odbora SDP-a Koprivničko-križevačke županije održane su jučer u koprivničkoj Gradskoj vijećnici. Na sjednici Županijskog odbora izabran je izborni stožer kojeg čine članovi Predsjedništva, a prema potrebi će se proširivati i novim članovima.

Za tajnika županijske organizacije SDP-a jednoglasno je izabran Tomislav Babić.

Dogovoren je i sastav pregovaračkog tima za pregovore s potencijalnim koalicijskim partnerima u koji su imenovani predsjednik Slavko Tucaković, potpredsjednici Marija Vukobratović i Goran Matoničkin te tajnik Tomislav Babić. Usvojene su smjernice rada za osnivanje programskih savjeta koji će za cilj imati sastaviti predizborni program za nadolazeće lokalne izbore. Određena je dinamika obilaska općinskih i gradskih organizacija, s ciljem konsolidacije stranke te uspostave pomoći lokalnim organizacijama u pripremama za
nadolazeće izbore.

Sve aktivnosti koje će provoditi županijsko vodstvo u narednom periodu okrenute su što boljoj pripremi stranke za izbore na kojima je osnovni cilj dobivanje povjerenja građana za vođenje Koprivničko-križevačke županije te što većeg broja gradova i općina, stoji u priopćenju županijskog SDP-a.

zatvori