Utorak, 23. travnja 2024.

Pripreme županijskih ligaša u punom jeku, neki odigrali i po dvije utakmice za vikend

Županijski nogometni ligaši ovog su vikenda odigrali veliki broj prijateljskih utakmica, a neki od njih imali su i dvostruki program, po jednu utakmicu i u subotu i u nedjelju.

Po dvije utakmice odigrali su županijski prvoligaši kunovečko Bratstvo i imbriovečki Borac. Kunovčani su upisali dva poraza. U subotu su izgubili u Donjoj Dubravi od Dubrovčana rezultatom 7:1, a danas na gostovanju kod mađarskog Babocsa rezultatom 2:1. Imbriovčani su pak, očito inspirirani novim dresovima, upisali dvije pobjede. Kod kuće su svladali čakovečku Slogu s uvjerljivih 4:0, dok su na gostovanju u Svetoj Mariji bolji bili od Mladosti s 3:2.

Legradski Graničar na svom Fizešu je bio bolji od Dinama iz Domašinca s 2:0, a pogotke su postigli Ledinski i Vadjun. Istim rezultatom, u dvoboju županijskih drugoligaša, Miklinovec je slavio u Herešinu protiv Omladinca golovima Šimunića i Rusa.

U ostalim susretima molvarska Mladost svladala je GOŠK iz Gotalova s 3:2, Tehnika je na koprivničkom Gradskom stadionu izgubila od Križevaca s 2:0, Sloga iz Koprivničkog Ivanca remizirala je s imenjakinjom iz Štrigove s 4:4, dok je međužupanijski ligaš Tehničar iz Cvetkovca odigrao 1:1 s Mladosti, trećeligašem iz Ždralova. Jedini pogodak postigao je Hudak.

REZULTATI: 

GOŠK Gotalovo – Mladost Molve 2:3
Omladinac Herešin – Miklinovec 1:2
Dubrovčan Donja Dubrava – Bratstvo Kunovec 7:1
Babocsa (Mađarska) – Bratstvo Kunovec 2:1
Mladost Sveta Marija – Borac Imbriovec 2:3
Borac Imbriovec – Sloga Čakovec 4:0
Tehnika Koprivnica – Križevci 0:2
Graničar Legrad – Dinamo Domašinec 2:0
Mladost Ždralovi – Tehničar Cvetkovec 1:1
NK Sloga Štrigova – NK Sloga Koprivnički Ivanec 4:4

zatvori