Četvrtak, 25. travnja 2024.

ŠTO SE DOGODILO Poznate su okolnosti nesreće u kojoj je vozač izgubio život

Vozač osobnog automobila smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila danas poslijepodne u Majurcu, a Policijska uprava koprivničko-križevačka upravo je objavila rezultate očevida.

Oko 14:40 vozač rođen 1965. upravljao je osobnim automobilom VW Caddy zagrebačkih registracijskih oznaka državnom cestom D-41 kroz Majurec u smjeru Kloštra Vojakovačkog. Dolaskom do kućnog broja 122, zbog nepropisnog kretanja vozilom je djelomično prešao na suprotnu prometnu traku i sudario se s teretnim automobilom MAN s priključnim vozilom slavonskobrodskih tablica kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođen 1982. godine.

Nakon sudara, Caddy je udario u prometni znak i potom je sletio u putni jarak. Vozač je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, a putnik iz Caddyja (r. 1967.) s teškim je ozljedama prevezen u koprivničku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola.

U vremenu od 14.50 sati do 18.40 sati za sav promet bila je zatvorena ova dionica državne ceste broj 41, a promet je preusmjeravan okolnim pravcima Vojakovac – Čabraji – Križevci i Lemeš Križevački – Trema – Kloštar Vojakovački.

O događaju će biti dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor fotografija: Prigorski.hr

Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
zatvori