Četvrtak, 18. travnja 2024.

Mešnjak nakon dvije pobjede: Protiv Slovenaca je bilo odlično, ali protiv Križevaca ne baš

Nogometaši Koprivnice sinoć su na terenu s umjetnom travom koprivničkog Gradskog stadiona svladali momčad Križevaca u prijateljskom susretu uoči početka proljetnog dijela sezone Treće hrvatske nogometne lige – istok. Pogotke za pobjedu postigli su Rajić, Tkalčić i Ivanović.

Druga je to pobjeda Zelenih u pripremama. Podsjetimo, prvu su ostvarili za vikend protiv slovenskog Veržeja rezultatom 1:0. Trener Želimir Mešnjak zadovoljan je prezentacijom svojih igrača iako protiv Križevčana pristup nije bio na najvišoj razini:

— Utakmicom protiv Slovenaca sam izuzetno zadovoljan. Bila je to jedna od boljih partija od kada sam ja trener Koprivnici, čak bih rekao da je pomalo i nerealno bilo dobro. Dečki su bili motivirani, slušala nas je lopta bez obzira na umor, bili smo taktički vrlo disciplinirani i željni dokazivanja. Što se tiče jučerašnje utakmice, rezultatski je bila dobra i stvorili smo dovoljan broj šansi. Ipak, nisam zadovoljan taktičkom disciplinom na igralištu. Ponovno smo u glavi imali da je nogomet individualni sport, a ne momčadski. Pobijedili smo isključivo na neku kvalitetu, a to nam u Trećoj ligi neće biti dovoljno — rekao je Meho.

Zadovoljan je trener Koprivnice do sada odrađenim ‘poslom’ na pripremama. Gotovo sve zacrtano je i odrađeno. Kako će se približavati prvenstvo tako će i Mešnjak imati sve jasniju sliku tko će mu igrati u prvih 11. Puno će ovisiti o samim igračima i njihovim prezentacijama na pripremnim utakmicama, a iduća takva je već ovog vikenda u Vrbovcu.

zatvori