Petak, 19. travnja 2024.

LIGA BEZ BRIGA Komunalac protiv Grada za naslov; Petras: Bit ćemo zadovoljni s 1:0

Pred nama je nova utakmica Lige bez briga koja se igra u sklopu KC lige, popularnog malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

U subotnjoj utakmici snage će odmjeriti Komunalac i Grad Koprivnica. U slučaju pobjede Komunalca dobit ćemo prvog pobjednika Lige bez briga, a bilo koji drugi ishodom odluka o prvaku prolongirat će za zadnje kolo.

– Prije svega, pohvala organizatoru Zimske lige na ideji i njenoj realizaciji. Gledali smo odlične utakmice nogometaša amatera, a veseli nas da se evo do samog kraja ne zna pobjednik tako da napetosti ne nedostaje. Što se tiče nas, ostvarili smo dvije pobjede, a u zadnjoj utakmici smo nesretno poraženi. Protiv Grada slovimo kao blagi favoriti, nismo opterećeni njihovim igračima i idemo na pobjedu. Ne zabijamo puno, ali i malo primamo tako da ćemo sutra biti zadovoljni s ‘naših’ 1:0. Za kraj, prijedlog organizatorima je da iduće godine bude više ekipa – rekao nam je Zdravko Petras, igrač Komunalca.

Naravno, iz Grada neće mirno i bez otpora gledati kako Komunalac ide prema naslovu. Pogotovo kada se zna da i oni imaju šanse za naslov.

– Smatram da smo dobra ekipa i svakako ćemo probati doći do tri boda protiv neugodnog protivnika i na taj način približiti se naslovu. Liga bez briga je odlična rekreacija, prilika za druženje između kolega i određena vrsta team buildinga. Možda bi bilo dobro da se uključi još par timova narednih godina kako bi imali više utakmica – rekao nam je stasiti obrambeni igrač Grada Mihovil Blažotić.

Podsjetimo, Komunalac je trenutno prvoplasirana ekipa lige sa šest bodova, dok je Grad treći s dva boda manje. Hoćemo li dobiti novog prvaka već sutra saznat ćemo nakon utakmice koja će se igrati s početkom u 19:30 u sportskoj dvorani Srednje škole.

zatvori