Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Zeleni pokazali dobru igru i svladali slovenskog drugoligaša

Nogometaši Koprivnice upisali su pobjedu u prvoj pripremnoj utakmici za nastavak sezone Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na umjetnoj travi koprivničkog Gradskog stadiona svladali su slovenskog drugoligaša Veržej rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na utakmici bio je djelo kapetana Bojana Tucakovića koji je u prvom poluvremenu sigurno realizirao jedanaesterac. Osim pobjede veseli igra koju su prikazali igrači trenera Želimira Mešnjaka. Podatak da su gosti prvu i jedinu šansu imali tek u 85. minuti dovoljno govori sam za sebe.

Osim pogotka Koprivnica je imala još nekoliko odličnih šansi, sjajne udarce Bubnjića i Pavlovića obranio je golman Verežja, a nakon nekoliko odličnih kontri Zelenima je nedostajalo tek malo mirnoće da rezultat bude uvjerljiviji.

Što se tiče sastava, trener Mešnjak je u prvom poluvremenu na teren poslao trenutno najjači sastav koji ima na raspolaganju. Igrali su: Tihelka – Tucaković, Tuba, Srpak, Brcković – Raić, Srbljinović, Tkalčić – Sminderovac, Ivanović, Bubnjić. U drugom dijelu u igru su ušli Slukić, Koren, Šokec, Halavuk, Kudumija, Pavlović, Međurečan, Bukovac, Novak i Kovačić.

Sljedeću prijateljsku utakmicu koprivnički trećeligaš igrat će u srijedu s početkom u 18:30 protiv Križevaca na koprivničkom Gradskom stadionu.

zatvori