Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Veterani Slaven Belupa i Cibalije odigrali prijateljsku utakmicu

Veterani Slaven Belupa jučer su odigrali prijateljski malonogometni susret protiv prijatelja iz Vinkovaca koje je predvodio Mile Petković, bivši trener koprivničkog prvoligaša.

Petković je Slaven Belupo vodio u dva navrata. Kako nam je rekao, Koprivnica mu je ostala u lijepom sjećanju. U ukupno gotovo dvije godine koje je proveo u našem gradu stekao je mnoga pijateljstva, a upravo su ona povod jučerašnje utakmice i druženja.

— Bez obzira na to što je prošlo nekoliko godina otkako sam otišao s mjesta trenera Slaven Belupa, ostalo je puno ljudi s kojima sam zadržao ljudski i sportski kontakt. Ova utakmica je dio toga programa. Moja ekipa prijatelja s kojima ‘haklam’ svake srijede u Vinkovcima došla je ovamo jer je uvijek lijepo vidjeti se i družiti se s prijateljima — rekao nam je bivši trener Slaven Belupa.

S jedne strane Antun Havaić i Zdravko Međimorec sa svojim suigračima, a s druge Mladen Bartolović i Mario Lučić sa svojima kroz međusobnu utakmicu prisjetili su se dana kada su svoje nogometne vještine pokazivali na travnjacima Prve hrvatske nogometne lige. U utakmici u kojoj je rezultat bio najmanje bitan iskusni lisci pokazali su da nogomet još uvijek imaju u malom prstu.

SASTAV VETERANA SLAVEN BELUPA: Oliver Kihas Drvosek, Zdravko Međimorec, Antun Havaić, Željko Kišiček, Josip Omrčen Čeko, Roman Sović, Ivica Sertić i Dalibor Jagić.

zatvori