Snimio Luka Šarlija.
Veterani Slaven Belupa jučer su odigrali prijateljski malonogometni susret protiv prijatelja iz Vinkovaca koje je predvodio Mile Petković, bivši trener koprivničkog prvoligaša.

Petković je Slaven Belupo vodio u dva navrata. Kako nam je rekao, Koprivnica mu je ostala u lijepom sjećanju. U ukupno gotovo dvije godine koje je proveo u našem gradu stekao je mnoga pijateljstva, a upravo su ona povod jučerašnje utakmice i druženja.

— Bez obzira na to što je prošlo nekoliko godina otkako sam otišao s mjesta trenera Slaven Belupa, ostalo je puno ljudi s kojima sam zadržao ljudski i sportski kontakt. Ova utakmica je dio toga programa. Moja ekipa prijatelja s kojima ‘haklam’ svake srijede u Vinkovcima došla je ovamo jer je uvijek lijepo vidjeti se i družiti se s prijateljima — rekao nam je bivši trener Slaven Belupa.

S jedne strane Antun Havaić i Zdravko Međimorec sa svojim suigračima, a s druge Mladen Bartolović i Mario Lučić sa svojima kroz međusobnu utakmicu prisjetili su se dana kada su svoje nogometne vještine pokazivali na travnjacima Prve hrvatske nogometne lige. U utakmici u kojoj je rezultat bio najmanje bitan iskusni lisci pokazali su da nogomet još uvijek imaju u malom prstu.

SASTAV VETERANA SLAVEN BELUPA: Oliver Kihas Drvosek, Zdravko Međimorec, Antun Havaić, Željko Kišiček, Josip Omrčen Čeko, Roman Sović, Ivica Sertić i Dalibor Jagić.