Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Slaven Belupo slavio u prijateljskom susretu protiv Hrvatskog dragovoljca

Nogometaši Slaven Belupa odigrali su prvu prijateljsku utakmicu nakon povratka s priprema u Medulinu. Na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona pobijedili su drugoligaša Hrvatski dragovoljac rezultatom 2:1.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, dok su u drugom za pobjedu zabili Ivanovski i Katić. Prvi je poentirao za 1:0 nakon što je okrenuo svojeg braniča i pogodio neobranjivo u drugi ugao, a mladi stoper zabio je glavom za 2:1 u posljednjim trenucima utakmice nakon odličnog centaršuta Purića iz prekida. Spomenimo i to da je u prvom poluvremenu Blažević obranio jedanaesterac.

Bila je to još jedna u nizu provjera prije nastavka Prve hrvatske nogometne lige. Do početka proljetnog dijela prvenstva ostala su dva tjedna, a do onda će Slaven odigrati još tri prijateljska susreta. Prvi je sutra u gostima protiv mađarskog Siofoka, a idućeg tjedna Farmaceuti će igrati u petak, 10. veljače, protiv srpske Bačke Palanke u Koprivnici i dan kasnije, u ‘generalki’ pred prvenstvo u Brežicama protiv slovenske Gorice.

Sastav Slaven Belupa: Blažević – Purić, Jovičić, Katić, Aliti – Christensen, Stevanović, Burić – Ivanovski, Arap, Heber.

zatvori