Petak, 19. travnja 2024.

FOTO / ŠEST GENERACIJA NA TERENIMA Kadeti Slaven Belupa u zadnjoj minuti ‘pali’ protiv Dinama

Bogati sportski vikend je iz mladih nogometaša Slaven Belupa i Koprivnice. Šest generacija igralo je svoje prvenstvene i prijateljske utakmice.

Stariji pioniri i kadeti Slavena igrali su utakmice 18. kola Prve hrvatske nogometne lige protiv vršnjaka zagrebačkog Dinama. Prvi su na teren s umjetnom travom koprivničkog Gradskog stadiona izašli pioniri pod vodstvom trenera Dalibora Gorupića. Drugoplasirani Dinamovci pokazali su se prevelikim zalogajem za Farmaceute te su slavili rezultatom 0:3. Ovim porazom pioniri su ostali dvanaestoplasirana momčad prvenstva s 18 osvojenih bodova.

Kadeti trenera Vedrana Medenjaka bili su nadomak osvajanja boda protiv lidera kadetskog prvenstva Dinama. Do zadnje minute držali su rezultat 0:0, a onda su gosti došli do pobjede pogotkom iz jedanaesterca. Ovim porazom mladi Farmaceuti ostali su na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s 27 osvojenih bodova. Idućeg vikenda pioniri i kadeti Slaven Belupa gostuju kod Splita.

Još jučer, također na terenima koprivničkog Gradskog stadiona, gledali smo četiri generacije Koprivnice na djelu. Kadeti su, pod vodstvom trenera trenera Zvonimira Keleka, uvjerljivo svladali vršnjake đirđevačkog Graničara s 4:0, a za gol efikasniji bili su stariji pioniri trenera Karla Galinca protiv Križevaca, pobijedili su rezultatom 5:0.

Pod vodstvom trenera Vinka Potroška limači Koprivnice su u pravoj golijadi svladali također Križevce sa 7:3, a jedini poraz od županijskih rivala upisali su mlađi pioniri trenera Gorana Volfa. Križevčani su slavili rezultatom 2:1.

zatvori