Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Ovo su najaktivniji klizači u protekloj sezoni, a za to su primili i nagrade

Povodom završetka sezone klizanja na Koprivničkom klizalištu, u Gradskoj vijećnici podijeljene su nagrade najaktivnijim klizačima.

Svoje klizaljke najviše su izbrusili Antea Sabolić, Dorijan i Lukrecija Jakupec i tako s jednakim brojem bodova zasluženo osvojili nagrade.

— Hvala klizačima i klizačicama na velikom trudu i volji. Oni su jedan od najboljih primjera i dokaza koliko naše klizalište ima smisla, koliko je potrebno i koliko je zaživjelo u našem gradu, a najvažnije nam je da je zaživjelo među našim najmlađima. U Koprivnici radimo na tome da budemo grad mladih ljudi, ne samo kroz prizmu da budemo grad znanja, inovacija i pokretanja granica već da budemo i grad sporta i zdravoga života — poručio je pritom zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić.

 

Jedna od dobitnica nagrade, Lukrecija Jakupec iz Peteranca izjavila je kako na klizalište ide već sedam godina i kako uz košarku koju trenira obožava i klizati: — Lijepo nam se klizati, znalo je biti trenutaka kada smo bili sami na klizalištu pa smo se lovili, bilo je tu pada i smijeha…

zatvori