Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Na plesnom spektaklu u Koprivnici plesači Ritma osvojili pregršt medalja

Koprivnički Športski plesni klub Ritam ove subote organizirao je pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info Bodovni turnir u standardnim i latinsko američkim plesovima. U sportskoj dvorani Srednje škole Koprivničanci i gosti mogli su uživati u plesnom spektaklu, a za najsjajnija odličja borili su se pojedinci, parovi, grupe i formacije.

Na natjecanju je nastupilo sto najboljih sportskih plesnih parova svih uzrasta, od osnovaca do veterana. Od Plesača Ritma Mia Ban i Alan Jantolek osvoji su broncu i zlato, Lara Vuković i Fran Jakopanec svojim plesnim umijećem zaslužili su dvije bronce, Laura Krog i Vinko Sabolić dva puta su bili na četvrtom mjestu, Monika Petrinec i Patrik Šoš osvojili su dva zlata, baš kao i Marina Tomac-Rojčević i Neno Rojčević.

Što se pak tiče natjecanja pojedinaca i parova u Pilot projektu i tu su članovi Ritma imali pravu malu ‘berbu’ medalja. Petra Sabolić okitila se s dva zlata i dva srebra, Lucija Mesar osvojila je četiri srebra baš kao i Iva Horvat, Jana Salajec i Korina Kvakarić, a Mia Erak i Natali Jelović osvojile su dvije bronce. Odličnim nastupima Vita Gašparić došla je do dva zlata i dva srebra. Lucija Kučko, Erik Jakopanec, Eva Banek i Tea Salajec osvojili su po dva srebra, Ivona Vranješić tri bronce i jedno srebro, a Evalina Bukovčan i Antea Šprenjak osvojile su po jednu broncu.

Plesni spektakl zaista je opravdao očekivanja, a ŠPK Ritam je još jednom pokazao da se u njihovom klubu radi s ljubavlju i predano. Dokaz za to su brojne medalje koje su osvojili naše plesačice i naši plesači.

zatvori