Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Farmaceuti svladali Koprivnicu u prijateljskoj utakmici

Nogometaši Slaven Belupa svladali su Koprivnicu rezultatom 2:1 u današnjoj prijateljskoj utakmici odigranoj na pomoćnom terenu Gradskog stadiona. Druga ekipa Farmaceuta, odnosno oni igrači koji su jučer protiv Dinama imali malu ili nikakvu minutažu, i koprivnički trećeligaš privukli su tristotinjak gledatelja koji su vidjeli dobru i rastrčanu utakmicu.

Povela je Koprivnica prekrasnim pogotkom Pavlovića iz slobodnog udarca sredinom prvog poluvremena, a nekoliko minuta prije odlaska na odmor izjednačio je Radić koji je pogodio drugi kut, u toj situaciji nemoćnog golmana Tihelke.

U drugom poluvremenu gol, pokazalo se kasnije odlučujući, zabio je mladi napadač Slaven Belupa Mladen koji je zabio za 2:1. Gledali smo zanimljivu utakmicu koja je poslužila svrsi, igračima trenera Željka Kopića koji manje igraju da dobiju potrebne minute u nogama, a igračima trenera Želimira Mešnjaka da se dodatno pripreme i uigraju pred nastavak Treće hrvatske nogometne lige Istok.

SLAVEN BELUPO: Marković – Srbljinović, Međimorec, Jovičić, Melnjak – Gregurina, Pokrivač, Arap – Bogojević, Barić, Radić. Još su igrali: Jajalo, Mladen, Hlevnjak i Mlinarić. Trener: Željko Kopić

KOPRIVNICA: Tihelka – Tucaković, Zirdum, Srpak, Sminderovac – Srbljinović, Tuba, Tkalčić – Pavlović, Ivanović, Brcković. Još su igrali: Kurtanjek, Koren, Bukovac, Novak, Šokec. Trener: Želimir Mešnjak.

zatvori