Srijeda, 24. travnja 2024.

ŽUPANIJSKI MERCATO Borac misli ozbiljno, veliki udarac za Miklinovec

Županijski nogometni prvoligaši i drugoligaši s proljetnim dijelom prvenstva startaju 11. i 12. ožujka. Kako bi njhovi klubovi što spremnije dočekali nastavak sezone, uprave marljivo rade u prijelaznom roku.

Borac iz Imbriovca pokazao je da ozbiljno misli ‘napasti’ Kup i prvenstvo angažiravši Bačija iz drnjanskog Tomislava te Ninu Vlaha i Željka Balija iz legradskog Graničara. Drnjančani su zamjenu za Bačija pronašli u Kučandi iz novigradske Drave i Šepecu iz herešinskog Omladinca.

U velikim problemima nalazi se novigradska Drava. Klub su do sada napustili već spomenuti Kučanda, Majetić je otišao u austrijskog niželigaša, Matijaković je otišao u Tehniku, a najnoviji odlazak je onaj ponajboljeg igrača Ledinskog u legradski Graničar. Legrađani su, osim njega, angažirali i Pongraca s međimurske strane.

I u Bratstvu iz Kunovca se “kuha”, što ne čudi s obzirom na to da je klub na pretposljednjoj poziciji prvenstvene ljestvice. Za sada je došao Salajec iz Podravine, nakon ozljede se vraća Gačan, a iz kluba poručuju da će još pojačanja sletiti na Old Trafford.

U Drugoj ligi također je zanimljivo. Veliki udarac doživio je Miklinovec kojeg je napustio Kovač. Mladi napadač otišao je u austrijskog niželigaša. Klub su napustili i Andrašić koji bi trebao nastaviti u Kunovcu i Smolak koji više neće igrati nogomet.

Tehniku će najvjerojatnije napustiti Hren i Hlevnjak koji odlaze raditi u Njemačku. Sigurno će biti zanimljivo u Starigradu gdje je novi trener Ranko Celiščak, a znamo da je Cvele pravi mamac za dovođenje igrača.

Sve u svemu, čeka nas zanimljivih nekoliko tjedana prije početka Prve i Druge županijske nogometne lige.

zatvori