Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/ZIMSKA LIGA Zona Tri ispala nakon sedmeraca, Loop u polufinalu

Seniorski dio Zimske lige, malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info, došao je do polufinala.

Danas su u zanimljivim utakmicama borbu za medalje osigurali CB Loop, Aso Ponos, CB Garden Optika Očalinko i Club MM.

CB Loop svladao je Automobile Lončar rezultatom 2:0. U zanimljivoj utakmici, bez previše prilika, Loopovci nisu dali previše šansi svojim protivnicima te su s dva lijepa gola izborili polufinale.

Koprivnička momčad Zona Tri bila je na pragu pobjede protiv ASO Ponosa. Imali su dva gola prednosti, ali su Krapinci uspjeli odvesti utakmicu do sedmeraca. Zonu su koštali akumulirani prekršaji pomoću kojih je ASO došao do izjednačenja. Na kraju je imao i više sreće prilikom raspucavanja i tako izborio borbu za finale.

Snimio čitatelj.

Također, tek nakon sedmeraca polufinale je izborio i CB Garden Optika Očalinko. U susretu protiv Elbi Uniqe rezultat nakon 30 minuta bio je 1:1, a na sedmercima je sportska sreća bila na strani Gardena.

Posljednju četvrtfinalnu utakmicu gledali smo između Cluba MM i Jelene trade. Iako je izgledalo da nakon 2:0 vodstva Jelene Club nema šanse MM-ovci su se vratili u susret i još jedno četvrtfinale odveli do sedmeraca gdje su bili spretniji i sretniji i izborili polufinale.

REZULTATI:

SENIORI ¼ FINALA
17:30 CB Loop Superprint – Automobil Lončar 2:0
18:20 Aso ponos – Zona Tri 2:2 (6:5)
20:30 CB Garden Optika Očalinko PNT Croatia – Elbi Uniqa 1:1 (3:1)
21:20 Club MM – Jelena trade 2:2 (5:4)

zatvori