Petak, 26. travnja 2024.

Zajednica utemeljitelja HDZ-a održala redovnu izbornu skupštinu

Članovi Zajednice utemeljitelja HDZ-a Koprivničko-križevačke županije održali su jučer u koprivničkoj Gradskoj vijećnici redovnu izbornu skupštinu.

U Županijski odbor izabrani su Luka Bukovčan, Stjepan Ciganović, Stjepan Fosić, Dragutin Hendelja, Ivan Hodalić, Marijan Lukčin, Marko Mioč, Jozo Prka, Stjepan Tuk, Stjepan Turi, Martin Vaupotić, Zlatko Vedriš, Stjepan Čokor, Đuro Klopotan i Zdravko Mikotić.

U Nadzorni odbor su izabrani Ignac Filipović, Josip Pisačić i Slavko Rašan, dok ekipu delegata za nacionalnu izbornu konvenciju čine Ivan Hodalić, Marko Mioč, Franjo Poljak, Đuro Klopotan, Martin Vaupotić, Stjepan Palatinuš i Stjepan Turi.

Konstituirajuća sjednica Županijskog odbora bit će u četvrtak u sjedištu žuapnijskog HDZ-a u Koprivnici. Tom će prigodom biti izabran i predsjednik. Tu je dužnost u posljednje četiri godine obnašao Marko Mioč.

U cijeloj našoj županiji je 107 osnivača HDZ-a. To su ljudi koji su nazočili osnivačkim skupštinama HDZ-a u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima. Za podsjetiti je da je obljetnica osnutka HDZ-a u Koprivnici 16. veljače, a na taj događaj podsjeća i spomen ploča koju su upravo utemeljitelji postavili na koprivnički Domoljub.

zatvori