Srijeda, 27. ožujka 2024.

VINKO MEĐIMOREC IZ MEDULINA: U potpunosti smo fokusirani na rad, želim izbjeći ozljede

Nogometaši Slaven Belupa nalaze se na pripremama u Medulinu gdje vrijedno treniraju za proljetni dio Prve hrvatske nogometne lige. Podsjetimo, u prvom kolu nastavka prvenstva igrat će 18. veljače u Zagrebu protiv Dinama.

Da su pod paskom trenera Željka Kopića treninzi opsežni i naporni, baš kakvi bi i trebali biti u ovom periodu, potvrdio nam je mladi stoper Farmaceuta Vinko Međimorec:

— Krenuli smo od prvog dana maksimalnim intenzitetom na treninzima. Treninzi su teški, ali svi smo u potpunosti fokusirani na rad, svi smo ‘unutra’ jer se želimo na najbolji mogući način pripremiti za nastavak prvenstva. Hvala Bogu, svi smo zdravi, osim manjih ozljeda i viroza na koje se ne može utjecati nema nikakvih problema — rekao nam je mladi stoper.

Slaven je u Medulinu izgubio od Intera iz Zaprešića, ali Međimorec nije zabrinut zbog poraza.

— U Medulinu smo krenuli i s pripremnim utakmicama. Iako smo u prvoj poraženi od Intera, mislim da ne trebamo biti zabrinuti. Noge se nam bile umorne i teške od priprema, a i igrali smo u kombiniranom sastavu. Siguran sam da će uskoro sve doći na svoje mjesto. Ponavljam, najbitnije je da smo svi zdravi i da ćemo svi konkurirati za prvih jedanaest na početku nastavka sezone — rekao je Međimorec.

Uvjeti u Medulinu puno su bolji nego u Koprivnci, ali nije ni istarsko vrijeme bez mana.

— Puno je bolje nego u Koprivnici. Najbitnije je da nema snijega koji nam je uvelike otežavao posao kod nas doma. Tu nam mali problem stvara jaka bura, ali ne možemo i ne smijemo se žaliti — zadovoljan je Međimorec.

Mladi stoper Slavena optimistično gleda na nastavak sezone, a želja mu je da ga zaobiđu ozljede koje su ga pratile u jesenskom dijelu prvenstva.

— Prošle sezone sam imao problema s ozljedama i manje sam igrao pa sam osjetio protiv Intera da nisam na sto posto za utakmice. Ipak, to me ne zabrinjava jer dajem sve od sebe i sigurno mi je želja kroz pripreme izboriti sastav. Cilj mi je što bolje se spremiti i biti sa svojom ekipom u gornjoj polovici Prve lige što mislim da po kadru i kvaliteti zaslužujemo — zaključio je Vinko.

zatvori