Srijeda, 27. ožujka 2024.

Doživite nezaboravan karneval u Veneciji!

Karneval u Veneciji smatra se najstarijim i najpopularnijim europskim karnevalom, a ove godine taj će vam vrhunski doživljaj omogućiti turistička agencija NIBA Tours.

Karneval se svake godine održava u Veneciji, talijanskom gradu bogate povijesti, smještenom na 118 otočića premreženim kanalima koje povezuje oko 400 mostova. Jedan od najromantičnijih svjetskih gradova tako postaje odredište milijunima ljudi koji dolaze vidjeti svjetski poznate venecijanske maske, a najbolje mjesto za to svakako je Markov trg, ujedno i centar karnevalskih zbivanja.

Posjet venecijanskom karnevalu je poput povratka u prošlost. Maske princeza, vitezova, strašnih likova opasnih zvijeri i vrckastih harlekina opsjedaju grad pa turisti, skriveni pod svojim krabuljnim rekvizitima, mogu uživati u mimohodima, predstavama, glazbi te neizostavnom fotografiranju. Fokus je na zabavi, kretanju, oslobađanju od svakodnevnice u uličnoj atmosferi koja se događa samo jednom godišnje, a za mnoge i samo jednom u životu.

Karneval u Veneciji ove se godine održava od 11. do 28. veljače, a NIBA Tours tamo vas vodi na jednodnevni izlet u subotu, 18. veljače. Vozit ćete se vaporettom do centra Venecije i razgledati njene znamenitosti: Piazzu San Marco, Duždevu palaču, Most uzdaha… a nakon razgleda ostaje vam dovoljno slobodnog vremena za uživanje u čarima Venecije i venecijanskih maski.

Cijena aranžmana s polaskom iz Koprivnice iznosi 260, a iz Virovitice 280 kuna. Program putovanja potražite na internetskim stranicama turističke agencije NIBA Tours.

zatvori