Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Nogometaši Koprivnice krenuli s pripremama, igrački kadar sve jači

Nogometaši Koprivnice jutrošnjim treningom startali su s pripremama za proljetni dio prvenstva Treće hrvatske nogometne lige Istok. Trener Želimir Mešnjak najavio je dva uvodna treninga ovog vikenda, a od ponedjeljka Zeleni kreću s punim intenzitetom.

Kapetan momčadi i jedan od najiskusnijih u svlačionici Bojan Tucaković spreman je za još jedne pripreme:

Bojan Tucaković.

— Već dva tjedna individualno radimo po programu našeg trenera. Trenutno nas je u svlačionici 18, a u hodu će dolaziti novi igrači, nova pojačanja. Trojica su već dogovorena, ali danas još nisu mogli doći. Imamo i neke rekonvalescente, a i, što mi je posebno drago, ponovno je krenula suradnja sa Slaven Belupom — rekao je Tucaković.

Što se tiče službenih pojačanja, za sada je poznato da se Koprivnici priključio Robert Bukovac koji se nakon ‘austrijske epizode’ vraća u svoj rodni grad. Na probi su Japanac Takeda koji će odraditi deset dana treninga nakon kojih će trener Mešnjak procijeniti zadovoljava li kvalitetom uvjete za Koprivnicu, te mladi napadač Osvita Patrik Lopatnik koji je bio najbolji strijelac jesenskog dijela Prve županijske lige.

Neslužbeno doznajemo da je blizu povratka u Koprivnicu i Luka Ivanović, napadač iz Splita, koji je prošle sezone nosio dres Zelenih. Sam igrač nije nam ni potvrdio ni negirao tu informaciju. Na treningu bi se trebao pojaviti u sljedećim danima.

— Ja se ničega ne bojim. Smatram da s pojačanjima koje smo doveli i koja pokušavamo dovesti možemo biti i jači nego prošle polusezone. Nadam se da će i neki mladi igrač ponovno iskočiti, da će iskoristiti svoju priliku. Ništa, idemo se dobro spremiti i osigurati što prije taj ostanak — optimističan je i siguran u svoju ekipu kapetan Zelenih.

Polako se slaže igračka križaljka koprivničkog trećeligaša. Sigurno smo da će Želimir Mešnjak ekipu spremiti na najbolji mogući način i da će Koprivnica, baš prema željama Tucakovića, brzo osigurati opstanak u Trećoj HNL.

zatvori