Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Naš Bruno Ostriž najbolji igrač Ledenog paka, mali hokejaši pobijedili svoje trenere

Na koprivničkom klizalištu održan je u subotu turnir hokeja na ledu pod nazivom “Ledeni pak 2017”. U spomen na koprivničkog hokejaša Igora Galkina šestu godinu za redom organizira ga Inline hokej klub Koprivnica.

Ove godine turnir su osvojili hokejaši KHL Varaždin, drugo mjesto osvojili su KHL Tapiri iz Zagreba, treće KHL Kune iz Osijeka, a koprivnički hokejaši “obranili” su prošlogodišnje četvrto mjesto.

Na žalost atraktivne hokejašice s prošlogodišnjih turnira nisu mogle učestvovati.

Varaždinski hokejaši pobijedili su sva tri protivnika, a naslov im je donijela pobjeda nad glavnim konkurentima, zagrebačkom momčadi Tapiri. Uspjeh su ostvarili u do kraja neizvjesnoj utakmici koja je završila jednim pogotkom prednosti za varaždince.

Hokejaši KHL Kune, tzv “Bećari” svoj su uspjeh postigli porazivši koprivničke hokejaše u zadnjoj utakmici turnira. Pomlađena momčad IHK Koprivnice, uz izostanak nekoliko ključnih igrača nije se mogla suprotstaviti uvijek dobrim Tapirima, jakim i veselim Bećarima i iznenađenju turnira, hokejašima KHL Varaždin.

Za najboljeg igrač turnira je proglašen je Bruno Ostriž, igrač domaćeg kluba “IHK Koprivnica”.

Ipak, najinteresantniji i najljepši dio turnira bila je utakmica polaznika škole hokeja koja je održana krajem prošle godine. Mali hokejaši u regularnom dijelu međusobnog dvoboja fluorescentno žuti protiv fluorescentno narančastih odigrali su neriješeno. U nastavku utakmice “svi protiv trenera” uspjeli su zabiti i pobijediti voditelje.

Rezultati:

KHL Varaždin – IHK Koprivnica 19:2
KHL Tapiri – KHL Kuna 11:5
IHK Koprivnica – KHL Tapiri 7:10
KHL Kuna – KHL Varaždin 3:7
KHL Tapiri – KHL Varaždin 9:10
IHK Koprivnica – KHL Kune 5:15

zatvori