Utorak, 23. travnja 2024.

ZIMSKA LIGA Hontić: Sprema se malonogometni spektakl, sve ide prema planu

Početak Zimske lige sve je bliže, a pripreme teku prema planu. Riječi su to Marija Hontića, popularnog Honte, bivšeg golmana Slaven Belupa, a danas trenera u koprivničkom prvoligašu i jednog od organizatora Zimske lige.

Što znači da sve teče prema planu objasnio nam je Hontić, dodavši koji je broj trenutno prijavljenih ekipa po kategorijama i koji broj oni kao organizatori očekuju.

Prijave su u tijeku i mogu reći da se malonogometni spektakl sprema. Deveta Zimska liga, pod vodstvom Udruge za mali nogomet Koprivnica, prema našim procjenama brojit će četrdesetak ekipa u seniorskoj konkurenciji, u veteranskoj bi nas zadovoljio broj između dvadeset i 25 ekipa, a prijave za Memorijal Branimir Jedvaj još nisu ni počele jer će se igrati tek nakon Nove godine, ali možemo reći da očekujemo tridesetak ekipa. Trenutno imamo prijavljenih petnaestak seniorskih ekipa i deset veteranskih, tako da sve kreće prema našim očekivanjima — rekao nam je dobro raspoloženi Hontić.

Među prijavljenima već su i neka jaka imena:

— Za sada su to zagrebačke ekipe. Prošlogodišnji pobjednik Optika Očalinko i Pizzerija Stari Zagreb Borongaj Lugovi. Očekujemo prijave Dobermanna i mnogobrojnih igrača iz Nacionala i Futsal Dinama koji trenutno igraju Kutiju šibica, a kako će ispadati iz tog turnira tako će se prijavljivati za naš. Što se tiče domaćih sponzora, trenutno je prijavljena Jelena Trade kojoj ove godine želimo da u natjecanju stigne što dalje — kaže Honta.

Istaknuo je kako će i ove godine turnir imati humanitarni karakter. Posvećen će biti humanitarnoj Udruzi Šegrtsko srce za pomoć učenicima Obrtničke škole Koprivnica slabijeg imovinskog stanja.

Podsjetimo, prijave su otvorene do 14. prosinca kada će se u 18 sati održati javno izvlačenje parova, a turnir će se igrati od 17. prosinca do 15. siječnja.

Prijave možete uputiti na adresu e-pošte [email protected] ili na brojeve mobitela 098 9112 872 (Mario Hontić) i 091 2527 012 (Sergej Milivojević). Prijave za Memorijal prof. Branimira Jedvaja prima Zoran Pintarić na 099 6917 598.

zatvori