Petak, 19. travnja 2024.

SLAVEN PROTIV INTERA Kopić: Peto mjesto omogućit će nam afirmaciju mladih igrača

Nogometaši Slaven Belupa sutra će na koprivničkom Gradskom stadionu ugostiti Inter iz Zaprešića u sklopu 19. kola Prve hrvatske nogometne lige.

Farmaceuti su u dobroj formi. Prošle nedjelje svladali su splitski Hajduk i tako napunili svoje samopouzdanje. Splićani su apsolvirani, atmosfera je dobra, stoga ne čudi želja trenera Željka Kopića da se protiv Intera osvoje nova tri boda:

— Sigurno je da sam zadovoljan formom, ali nju treba opravdati na terenu. Sve ispod maksimalnog pristupa svakog igrača nije dozvoljeno. Napravit ćemo sve što je moguće da dođemo do tri boda, a situacija na terenu diktirat će sve ostalo — rekao je strateg Slavena.

Što se tiče sastava, za utakmicu neće konkurirati kartonirani Jovičić i ozlijeđeni Stevanović, a upitni su nastupi Barića i Christensena. Farmaceuti su trenutno petoplasirana momčad prvenstva, a tim rezultatom Kopić je zadovoljan:

— Mislim da je to peto mjesto, u odnosu na Dinamo, Hajduk, Rijeku i Osijek, u ovom trenutku zadovoljavajuće. Pruža nam mogućnost afirmacije mladih igrača — zaključio je Kopić.

Može li Slaven nastaviti s dobrom formom i može li ostati petoplasirana momčad prvenstva vidjet ćemo nakon utakmice protiv Intera koja će se igrati na Gradskom stadionu u petak s početkom u 18 sati.

zatvori