Petak, 29. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNIKA Evo tko je osvojio jedinstvene River naušnice i privjesak

Portal Drava.info i nakit River udružili su snage u ovo predblagdansko vrijeme i poklanjaju vam komplet nakita: naušnice i privjesak!

Komplet nakita River osvojio je Dalibor Kralj. Čestitamo!

Nakit River šarmantan je, drugačiji i romantičan; namijenjen je ljubiteljima prirode i onima koji znaju što žele. Sam slogan Rivera kaže: “Budi prirodna!” Nakit River brand je za ručno rađeni nakit od kristalne smole i cvijećaKako je svaki cvijet jedinstven i poseban, tako je i svaki komad nakita drugačiji.

Foto: River

Nakit od kristalne smole ili epoksi smole nije toliko poznat u Hrvatskoj jer se radi o teže dostupnom i nešto skupljem materijalu. U inozemstvu je, međutim, takav nakit iznimno cijenjen. Njegova izrada zahtijeva određene vještine jer je smola prilikom izrade tekuća poput vode. Bilje koje se nalazi u nakitu većinom je uzgojeno u domaćem vrtu, ručno ubrano i pripremljeno za izradu nakita. Potrebno je nekoliko dana da se smola stvrdne, a nakon toga se brusi, polira i lakira kako bi se postigla što veća kvaliteta i trajnost nakita.

Naušnice, privjesci raznih oblika, narukvice i prstenje, sve to možete naći u ponudi Rivera koja se stalno proširuje, u skladu sa željama kupaca. Tako se u nakitu može naći i kiselica s koprivničkih livada, maslačaka za sreću, domaćih pupoljaka ruža i još mnogo toga.

Nakit River možete kupiti u Medičarni Špičko, u Ulici Đure Estera br. 9 u Koprivnici, a možete ga razgledati i na Facebooku i Instagramu.

zatvori