Petak, 29. ožujka 2024.

Omiljeni djedica stiže u naš grad!

Djed Mraz i ove godine dolazi u srce Podravine na poziv Društva ‘Naša djeca’ Koprivnica.

Omiljeni djedica u koprivnički park stiže u subotu, 17. prosinca u 10 sati i to neočekivanim prijevoznim sredstvom, a veselu dobrodošlicu djeca će mu prirediti u sklopu Koprivničke bajke. Dočekat će ga mališani iz Dječjeg zbora Tratinčica, članovi plesne grupe Osnovne škole “Braća Radić”, mali recitatori iz Osnovne škole “Đuro Ester”, učenici prvih razreda Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski” te Snješko sa srcem, Koprivko i Grinch. Nakon prigodnog programa, Djed Mraz će darivati okupljenu djecu i fotografirati se s njima.

U poslijepodnevnim satima odvijat će se akcija Božićno darivanje u kojoj će zahvaljujući Gradu Koprivnica poklone dobiti 390 djece čiji roditelji su korisnici zagarantirane minimalne naknade preko Centra za socijalnu skrb, djeca nezaposlenih, umirovljenika i poljoprivrednika i djeca kod udomitelja. Djeca do 10 godina u Domu mladih će pratiti predstavu Zvjezdanova božićna čarolija Lutkarske skupine Kopriva pec, pec i bajkoviti igrokaz Pecka i Žara u izvođenju članova Udruge Tomislav Franjić iz Kalinovca, dok će za one starije u kinu Velebit biti prikazan film Operacija Arktik.

Zahtjevne projekte koji će razveseliti više od 1.000 dječaka i djevojčica realizirat će dvadesetak volontera Društva naša djeca.

zatvori