Četvrtak, 18. travnja 2024.

NERED U KAFIĆU Napili se pa krenuli razbijati

Policija je sinoć ponovno imala posla s alkoholiziranim osobama koje si ‘nisu znale reda’.

Mjesto radnje ovoga je puta bio ugostiteljski objekt na Ivanjskoj cesti u Koprivnici, a vrijeme između 20:30 i 20:50. Javni red i mir narušavala su dvojica muškaraca u dobi od 30 i 40 godina. Stariji je imao 2,04, a mlađi jedva nešto manje – 1,93 promila alkohola u organizmu.

Iz samo njima znanih razloga krenuli su se naguravati, pri čemu su razbili nekoliko čaša, a na meti su im se našle i stolice i stolovi. Stariji je potom počeo namjerno razbijati čaše po objektu, pozvana je policija, a kada su policijski službenici došli, obasuo ih je salvom uvreda i pogrdnih riječi.

 

Mlađi muškarac smješten je u posebnu prostoriju do otriježnjenja i protiv njega ide optužni prijedlog zbog tučnjave, a izdana mu je i zabrana posjećivanja tog ugostiteljskog objekta u trajanju od osam dana.

Protiv starijeg bit će upućen optužni prijedlog za drsko ponašanje, što uključuje i vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika, a optužni prijedlog zaradila je i 30-godišnja konobarica koja im je posluživala alkoholna pića iako su već bili pod vidnim utjecajem.

zatvori