Srijeda, 17. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na hit predstavu “Dame biraju”

Informativni portal Drava.info poklanja vam nekoliko ulaznica za rasprodanu gostujuću predstavu sarajevskog Altteatra “Dame biraju”.

Po dvije ulaznice za predstavu u 17 sati osvojile su Marina JuratovićMaja VrabecGabrijela Pavičić, a na predstavu u 20 sati idu Martina PašicaVerica KontakDunja Ivančić. Čestitamo!

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji nastala je u produkciji Altteatra i režiji Admira Glamočaka u kojoj petorica mladića pokušavaju postati striperi u noćnom klubu i tako riješiti svoje egzistencijalne i druge probleme.

Petorica mladića, bez posla i novca, vide rješenje svojih problema u oglasu za posao stripera u noćnom klubu. Zato ovi nevješti erotski plesači odlučuju uz pomoć zgodne instruktorice plesa naučiti komplicirane koreografije i dobiju posao. Uz teške plesne korake, glavni junaci otvoreno pričaju i o svojim strahovima, problemima sa ženama, traženju i gubitku posla i nade.

Na kraju, ovi zgodni i uporni momci skidaju i plesne korake i garderobu, dovodeći atmosferu do usijanja.

Pametan humor, izvanredne plesne točke, sjajna glazba i neobičan striptiz, tako se u najkraćem može opisati predstava ‘Dame biraju’ za koju su karte danima unaprijed rasprodane, gdje god da gostuje.

U predstavi igraju: Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić i Amila Terzimehić/Nancy Abdel Sakhi, kao instruktorice plesa.

Predstava u koprivničkom Domu mladih gostuje 10. prosinca i prikazivat će se u dva termina, u 17 i 20 sati.

zatvori