Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO-VIDEO Kako je veseli trio donio dašak Irske na Koprivničku bajku

Prvo izdanje Koprivničke bajke bliži se svome kraju. Nakon što su jučer posjetitelje u gradskom parku zabavili polaznici Dječjeg vrtića Igra, župni zbor „sv. Antuna Padovanskog“, plesači „Ritma“ i zagrebački bend Tri fir, pred nama su još ti dana programa.

Večeras su na redu mališani iz Dječjeg vrtića „Sveti Josip“, crkveni zbor „Stepinčeva mladež“ te, u sklopu programa županijske Turističke zajednice Western Jingle Bells, Štublin bend, Jahači rumene kadulje, plesna skupina Dancing Boots i Bilogorski renđeri.

Tamburaški sastav Delirij nastupa sutra od 17 sati, a nakon njih posjetiteljima Koprivničke bajke zapjevat će Koprivničanac Marko Košutić.

Blagdanski program Koprivničke bajke završava dočekom nove godine koji ove godine poprima novi koncept. Pozornica će se sa središnjeg trga preseliti u gradski park u Koprivkovu kuću. Program počinje u 21:45 sati nastupom Tamburaškog sastava Dangube, a nakon njih, oko 23 sata na pozornici će zasvirati popularni Tragovi koji će nas i uvesti u novu godinu.

Osim nastupa glazbenih sastava Koprivničance i njihove goste očekuju i uvijek dobro raspoloženi voditelji Koprivko i Grinč koji pripremaju brojna iznenađenja te tradicionalni novogodišnji vatromet u ponoć.

Svima koji se odluče Novu godinu dočekati u parku, poručuju iz Grada, na raspolaganju će biti i bogata ugostiteljska i gastronomska ponuda.

 

Tri Fir na Koprivničkoj bajci

Posted by Drava.info on Wednesday, December 28, 2016

 

zatvori