Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Uoči Koprivničke bajke, Koprivko i Grinč posjetili su vrtićarce

Brojimo sate do početka jedinstvene zimske manifestacije u našem gradu – Koprivničke bajke, a njeni voditelji Koprivko i Grinč promoviraju Koprivničku bajku diljem grada.

Tako su jučer i danas aktivno obilazili dječje vrtiće na području grada Koprivnice gdje su ih dočekali i ugostili oni najmlađi, ali i najuzbuđeniji zbog Bajke – vrtićarci!

U jednom trenutku, vrtićarci su, znajući da Koprivko i Grinč osobno poznaju Djeda Božičnjaka, preko njih odlučili poslati svoje ovogodišnje želje Djedici. Legači, kamion za aute, dinosauri, ptičica koja govori i Frozen gitara samo su neki od poklona koje koprivnički mališani žele pod bor.

Kao što je najavljeno, otvorenje Koprivničke bajke održat će se u četvrtak, 15. prosinca u 18 sati. Sve će početi puštanjem svijetlećih lampiona koje će imati i humanitarnu svrhu.

Naime, lampione ćete moći preuzeti na info-punktovima na Zrinskom trgu toga dana od 16 sati i pritom ostaviti dobrovoljni prilog za humanitarnu akciju “Darujte osmijeh Laticama”.

Ubrzo nakon što lampioni osvijetle nebo nad središtem grada slijedi i otvorenje klizališta. Bit će to u 18:15, a uveličat će ga hokejaši Medveščaka i mališani iz Male sportske škole.

U 18:30 nastupaju Barbara Othman i Marko Škugor, a sat vremena kasnije pozornicu će preuzeti Tamburaški sastav Štimung.

zatvori