Utorak, 23. travnja 2024.

KC LIGA Milivojević: Žao mi je što ćemo Bimbu uzeti bodove vrijedne naslova, ali takva ih je sudbina zadesila

Pred nama je šesto kolo KC lige, popularnog malonogmetnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport.

Subotnji program ‘papirnato’ nam ne nudi niti jedan derbi, ali zanimljivih utakmica i velike borbe za bodove sigurno neće nedostajati. Trenutno prvoplasirani Bimbo ne bi trebao imati težak zadatak protiv fenjeraša bez i jednog boda na svom kontu – Udruge za mali nogomet Koprivnica. Ipak, posljednjeplasirana Udruga neće se predati bez borbe, dapače, sigurno će pobijediti, rekao nam je Sergej Milivojević – jedan od igrača koji ‘gori od želje’ za osvajanjem prvih bodova.

— Jako mi je drago da ste nas podsjetili da igramo protiv Bimba jer smo se dogovorili još prošle subote da nas ne zanima više s kim igramo. Nažalost po njih, onaj koji nam dolazi za protivnika ovaj vikend dobit će za svih ovih pet kola i pet poraza koje smo upisali. Pazit ćemo u subotu prije utakmice na prehranu i odlučili smo da ćemo sigurno pobijediti. Žao mi je što će to biti baš protiv Bimba kojem će ti bodovi nedostajati za prvo mjesto, ali što je tu je, takva ih je sudbina zadesila — šaljivo nam je najavio susret Milivojević.

Za bodovni konto svoje momčadi optužio je preveliku opuštenost sebe i svojih suigrača, ali nuli u rubrici ‘bodovi’, već će ove subote biti kraj. Nije propustio pohvaliti KC ligu kao projekt koji napreduje iz godinu u godinu, a najbitnije je da privlači i animira sve više i više ljudi.

U ostalim susretima Inducta će snage odmjerit s Romantičarima dok će Caffe bar Golf igrati protiv ‘Klikača’. U susretu dva kafića Active će nove bodove pokušati osvojiti protiv ‘Nula četiri osmice’ i studenata.

Protim/Mavik/Mesnica Martinjak trećeplasirana je momčad KC lige, a mogu li se zadržati u samom vrhu vidjet ćemo nakon utakmice s Pixelom. Petgrad/OPG Radiček igrat će protiv Sedme sile. U Ligi bez briga gledat ćemo dvoboj Odvjetnika i Profesora, a subotnji program u sportskoj dvorani Srednje škole još će jednom svojom utakmicom uveličati polaznici Male sportske škole.

Prva utakmica šestog kola igrat će se s početkom u 17 sati, a posljednja s početkom u 21 sati i 30 minuta. Kao u uvijek, ulaz u sportsku dvoranu bit će besplatan.

KC liga – 6. kolo

17.00 Inducta ++ – NK Romantičari
17.40 Caffe bar Golf – Klikaj.hr
18.20 KKC Pixel – Protim/Mavik/Mesnica Martinjak
19.00 Mala sportska škola
19.30 Forma Legalis – Profesori (Liga bez briga)
20.10 Caffe bar Active – Caffe bar 048/UŠRPS
20.50 Petgrad/OPG Radiček – Sedma sila
21.30 Bimbo – UMN Koprivnica

zatvori