Četvrtak, 25. travnja 2024.

Goran Blažević: Nakon odlične predstave protiv Hajduka još mi je više žao propuštene prilike u Kupu

Nogometaši Slaven Belupa prošle nedjelje upisali su važna tri boda protiv splitskog Hajduka. Sama pobjeda puno je značila Farmaceutima, a uspjeh je još i veći kada dođe protiv trećeplasirane momčadi prvenstva.

Jedan od najboljih pojedinaca na susretu bio je golman koprivničkog prvoligaša Goran Blažević. Tridesetogodišnji Splićanin dugo je izbivao zbog ozljede, ali je nakon osmog kola i utakmice s Lokomotivom spremno preuzeo ‘jedinicu’ Slavena te je u sve boljoj formi. Nakon utakmice protiv Hajduka bio je i više nego zadovoljan:

– Prije svega, čestitao bih svojim momcima. Stvarno su dali sve od sebe. Imali smo ogromnih problema sa sastavom i zato još jednom svaka čast svima. Bila je to jedna jako teška utakmica, a najvažnije je da smo ostvarili pobjedu. Igra, mogu reći, da u jednom dobrom dijelu utakmice uopće nije bila loša, ali ponavljam, najvažnija su tri boda. Uvijek je slađe dobiti Hajduk nego neki drugi klub i sigurno je da će nam nakon pobjede lakše igrati zadnja dva kola – rekao je golman Slaven Belupa.

Slaven je, baš kako je i Blažević rekao, u većem dijelu susreta odigrao odličnu utakmicu, a samo četiri dana prije, u Kupu, u Osijeku, ‘prema naprijed’ nije pokazao gotovo ništa.

– Ogroman mi je žal bio nakon te utakmice. Ja sam bio jako i tužan i potresen jer smatram da je to bila jako velika prilika za osvajanje trofeja. Polufinale bi igrali u proljeće, a tada bi nam se vratili i Pokrivač i Bouadla i Stevanović, a oporavio bi se i Christensen. Bila bi, a i bit će to zaista razina više – žali Blažević.

Farmaceuti se okreću posljednjim utakmicama jesenskog dijela prvenstva protiv Intera i Cibalije. Obje će se igrati u Koprivnici. Prva već u petak kada na Gradski stadion dolazi zaprešički prvoligaš.

 

zatvori