Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO Tragovi, Delirij i gosti humanitarnim koncertom prikupili veliku pomoć za obitelj Prispilović

Brojni su se Koprivničanci okupili večeras u dvorani Doma mladih gdje je održan humanitarni koncert za pomoć obitelji Prispilović iz Cvetkovca koju je 11. listopada zadesila teška tragedija.

Koncert je bio dio šire humanitarne akcije koju organiziraju udruge žena Podravine i Prigorja na čelu s Vinicom. Nastupili su Tragovi Tamburaški sastav Delirij s gostima – Sanelom StuparEnom Poljak Ivanom Vrhovskim. Ulaz se nije naplaćivao, ali su svi prisutni mogli ostaviti donacije, a obitelji Prispilović bio je namijenjen i prihod od prodaje pića.

Sveukupno, na koncertu je prikupljeno šest i pol tisuća kuna.

Podsjetimo kako će još jedan koncert s ovom plemenitom namjerom biti održan na Sv. Nikolu, 6. prosinca u Domoljubu, a na njemu će nastupiti članice udruga žena, pjevači s estrade, zbor novigradskog KUD-a Ivan Vitez Trnski, virovski Folklorni ansambl Ferdo Rusan i drugi.

Ulaznice za nikolinjski humanitarni koncert možete kupiti u udrugama žena, u Podravkinom diskontu, u Mesnoj industriji Danica kod Dušanke Šprem te u Komunalcu kod Slavice Stančec.

Osim kupnjom ulaznice za koncert u vrijednosti od 25 kuna, građani mogu pomoći i direktnim uplatama na poseban račun otvoren u Podravskoj banci – humanitarni račun broj HR7823860021552002164 uz napomenu „za pomoć Saneli Prispilović iz Cvetkovca“.

Medijski pokrovitelji večerašnjeg koncerta u Domu mladih bili su Radio Drava i portal Drava.info.

zatvori