Utorak, 23. travnja 2024.

Beauty centar Elixir nudi vam vrhunske blagdanske popuste!

Stigao nam je najljepši mjesec prosinac, mjesec darivanja, stoga darujte sebi i svojim najmilijima vrhunsku njegu – dar s kojim ne možete pogriješiti!

Kako bi darivanje bilo što ugodnije, pobrinuo se Beauty centar Elixir!

Beauty centar Elixir uz brojne akcije koje nudi tijekom prosinca daruje i 20% popusta prilikom kupnje bonova za tretmane. Uz poklon bonove po promotivnoj cijeni iskoristite i 20% popusta na tretmane lica DERMALOGICOM, a uz kupnju kreme dodatnih 10%.

U atraktivno i moderno uređenom interijeru možete se opustiti i uživati u brojnim vrhunskim tretmanima. Izdvajamo neke od njih: manikura, masaža, njega lica, uvijanje i bojanje trepavica, ugradnja trepavica, tretmani za sve tipove kože, tretman za vitalnost, tretman za hidrataciju, njega lica s anti-age djelovanjem…

U Beauty centru Elixir riješite se dosadnih dlačica uz pomoć tretmana LYCON precision waxing: depilacija s vrhunskim voskom za depilaciju LYCON – precizna i gotovo bezbolna depilacija. Najpopularniji svjetski crème de la crème vosak omiljen je među hollywoodskim zvijezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller i mnoge druge. Otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. Tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože. Zahvaljujući metodi “ulje na kožu prije voska” vosak se ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu, čime ne oštećuje i ne povlači kožu nego samo čupa dlačicu s korijenom pa je depilacija čak do 70% manje bolna. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila.

Otkrijte i vrhunsku njegu linije DERMALOGICA

Originalna vizija Dermalogice vrlo je jasna. To je linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka – umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja.

Beauty centar Elixir nudi Face MappingTM – revolucionarni pristup analizi kože stvoren na The International Dermal Instituteu ekskluzivno za Dermalogicu. To je nova tehnika analiziranja svakog dijela lica, što omogućuje jednostavnije određivanje proizvoda za njegu svakom klijentu.

Uzmite pauzu od obveza, dođite se opustiti i uljepšati uz tretmane koje nudimo. Široka paleta proizvoda i programa za njegu lica i tijela zadovoljit će sva vaša očekivanja.

Posjetite nas na adresi Trg bana Josipa Jelačića 7A u Koprivnici radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 14 sati ili nas kontaktirajte na 048/210-100 i [email protected], a možete nas potražiti i na Facebooku – Beauty centar Elixir Koprivnica.

zatvori