Srijeda, 27. ožujka 2024.

ŽNL Pred nama je kolo puno derbija, a najzanimljiviji će se igrati u Imbriovcu i Koprivnici

Pred nama je 12. kolo Prve i Druge županijske nogometne lige.

Vikend će obilježiti derbi u Imbriovcu: drugoplasirani Borac ugostit će lidera prvenstva Tomislav iz Drnja. Drnjančani trenutno imaju četiri boda prednosti i ukoliko ostanu neporaženi u nedjeljnoj utakmici, osigurat će naslov jesenskog prvaka. Ostatak družine je malo usporio korak i više ne prati u stopu sam vrh ljestvice.

Zanimljiv dvoboj gledat ćemo u Legradu gdje će Graničar, koji je ovog tjedna ostao bez trenera Dražena Horvata, igrati protiv novigradske Drave. Panonija će na svom travnjaku nove bodove tražiti protiv fenjeraša Fugaplasta, a molvarska Mladost u susjedskom derbiju snage će odmjeriti s Prekodravcem.

Još jedan dvoboj susjeda gledat ćemo u Kunovcu. Bratstvo se pobjedom u Žabnu prošlog vikenda napunilo samopouzdanjem i sigurno je da će protiv ivanečke Sloge napadati sva tri boda. Ipak, Ivančani su se nakon lošeg starta u sezonu probudili i sigurno je da neće olako “prodati svoju kožu”.

U Kloštru Podravskom igrat će Mladost i Tomislav iz Žabna, a Kalinovac će na svom travnjaku ugostiti Osvit.

Utakmice u Legradu i Kalinovcu igrat će se u subotu s početkom u 14 sati, a sve ostale u nedjelju, također s početkom u 14 sati.

Druga ŽNL

Najzanimljivija utakmica Druge lige igrat će se na koprivničkom Gradskom stadionu. U gradskom derbiju snage će odmjeriti Tehnika i Miklinovec.

Ferdinandovac je s dva ‘kiksa’ u protekla dva tjedna malo usporio, ali još uvijek ima velikih pet bodova prednosti na vrhu prvenstvene ljestvice. U ovom kolu ugostit će momčad Starigrada.

Hlebinska Lipa u odličnoj je formi te je trenutno drugoplasirana momčad prvenstva. Tako bi trebalo ostati i nakon ovog kola jer im u goste dolazi Gornja Rijeka protiv koje su izraziti favoriti. Bregovska Mladost će na svom travnjaku igrati protiv Prugovca, Viktorija će u Vojakovcu igrati protiv herešinskog Omladinca, a Reka će snage odmjeriti s GOŠK-om. U Sigecu će igrati Mladost i Hrvatski bojovnik.

Utakmica Tehnike i Miklinovca igrat će se u subotu s početkom u 14 sati, a sve ostale u nedjelju, također s početkom u 14 sati.

Prva ŽNL – 12. kolo

Subota, 5. studenoga
14:00
Legrad: Graničar – Drava (Novigrad Podravski)
Kalinovac: Kalinovac – Osvit
Nedjelja, 6. studenoga
14:00
Peteranec: Panonija – Fugaplast
Molve: Mladost – Prekodravac
Kunovec: Bratstvo – Sloga
Kloštar Podravski: Mladost – Tomislav (Sv. Ivan Žabno)
Imbriovec: Borac – Tomislav (Drnje)

Druga ŽNL – 12. kolo

Subota, 5. studenoga
14:00
Koprivnica: Tehnika – Miklinovec
Nedjelja, 6. studenoga
14:00
Vojakovac: Viktorija – Omladinac
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Starigrad
Koprivnički Bregi: Mladost – Prugovac
Hlebine: Lipa – Gornja Rijeka
Reka: Reka – GOŠK
Sigetec: Mladost – Hrvatski bojovnik

zatvori