Četvrtak, 25. travnja 2024.

Za pomoć obitelji Prispilović prikupljeno već 10 tisuća kuna, a akcija se nastavlja i dalje

Humanitarni koncert s prodajom domaćih kolača u sklopu akcije za pomoć obitelji Prispilović što ga organiziraju Udruge žena iz Podravine i Prigorja bit će održan na Nikolinje, 6. prosinca, najavila nam je predsjednica koprivničke Udruge žena Vinica Slavica Stančec:

Koncert će biti u koprivničkom Domoljubu s početkom u 19 sati. Trajat će od 2,30 do 2,45 sata programa. Sudjelovat će udruge žena sa svojim skečevima i plesnim točkama. Bit će tu i pjevači s estrade, ali i vanjski suradnici koji su stalno s nama u našim humanitarnim akcijama, a ovo je peta po redu. To je pjevački zbor KUD-a Ivan Vitez Trnski iz Novigrada Podravskog i Folklorni ansambl Ferdo Rusan iz Virja.

Ulaznice za nikolinjski humanitarni koncert možete kupiti u udrugama žena, u Podravkinom diskontu, u Mesnoj industriji Danica kod Dušanke Šprem te u Komunalcu kod Slavice Stančec.

Podravsko prigorske žene tako su se odazvale inicijativi Dušanke Šprem, predsjednice Društva žena i djevojaka Hrvatska duša iz Rasinje. Želja im je pomoći obitelji Prispilović iz Cvetkovca čija je nedavna tragedija uzdrmala srca građana diljem Hrvatske. A osim kupnjom ulaznice za koncert u vrijednosti od 25 kuna, građani mogu pomoći i direktnim uplatama na poseban račun otvoren u Podravskoj banci – humanitarni račun broj HR7823860021552002164 uz napomenu „za pomoć Saneli Prispilović iz Cvetkovca“
Do sad je s toga računa Saneli Prispilović isplaćeno već 10.000 kuna. Akcija traje do 18. siječnja iduće godine, a sav prikupljen novac bit će isplaćen toj obitelji jer žene ne iskazuju nikakve troškove humanitarne akcije.

Recimo i da će, kako nam je rekla Slavica Stančec, Sanela Prispilović ovih dana prvi puta nakon nesreće otputovati na Lošinj gdje joj se, zbrinut kod djeda, nalazi šestogodišnji sin.
Sanelin suprug još je uvijek u koprivničkoj bolnici gdje se oporavlja od ozljeda zadobivenih tijekom kobne prometne nesreće.

zatvori