Četvrtak, 28. ožujka 2024.

SLAVEN PROTIV OSIJEKA Kopić: Maksimalnom koncentracijom do pozitivnog rezultata

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 15. kola Prve hrvatske nogometne lige gostovati kod Osijeka. Prvi međusobni susret ove sezone pripao je Osječanima rezultatom 2:3.

Farmaceuti su prošlog vikenda pobjedom protiv Istre prekinuli niz od gotovo sto dana bez pobjede i tako se napunili potrebnim samopuzdnjem prije novog teškog prvenstvenog izazova. Evo što je trener Željko Kopić rekao o sutrašnjoj utakmici:

Treba nam maksimalna razina koncentracije. Treba nam prava utakmica sa svih aspekata, što taktički, što kondicijski. Fokus nam mora biti maksimalan i jedino tako ćemo napraviti ono što želimo, a to je da odigramo dobru utakmicu i dođemo do pozitivnog rezultata.

Prema Kopiću Osijek je odlična momčad s izrazitim napadačkim potencijalom, ali i odličnim veznim igračima i bekovima. U posljednje vrijeme pokazali su znakove slabosti što će sigurno Slaven pokušati iskoristiti.

Što se tiče sastava, prvih jedanaest najvjerojatnije će biti istih onih kao i prošli tjedan protiv Istre. Veseli Stevanović koji se diže u formi i koji donosi potreban mir u veznoj liniji, ali i obrana koja je odigrala odličnu utakmicu protiv Istre.

Podsjetimo, nakon sutrašnje utakmice slijedi prvenstvena pauza u kojoj će Farmaceuti odigrati jednu pripremnu utakmicu i dodatno se posvetiti podizanju fizičkih kapaciteta igrača.

Slavenu je gostovanje u Osijeku često ostajalo u dobrom sjećanju. Koprivničanci su se često vraćali s istoka Hrvatske s osmjesima na licu, a hoće li tako biti i sutra vidjet ćemo nakon utakmice koja će se igrati s početkom u 17:15.

zatvori