Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO & VIDEO Srednja škola iznenadila Gimnaziju i osvojila Školsko prvenstvo u nogometu

Učenici koprivničke Srednje škole osvojili su Školsko prvenstvo u nogometu na kojem su, osim njih, sudjelovale i malonogometne ekipe Gimnazije Fran Galović i Obrtničke škole Koprivnica.

U prvoj utakmici Gimnazijalci su uvjerljivo svladali Obrtnike s uvjerljivih 6:1. Susret je od samog početka bio ‘jednosmjerna ulica’ te je bilo samo pitanje kolikom će razlikom završiti.

Druga utakmica donijela je dvoboj najjačih, Gimnazije i Srednje škole. Gimnazijalci su brzo poveli s 2:0 i činilo se kako lagano idu prema drugoj pobjedi i prvom mjestu prvenstva. Ipak, nogometaši Srednje škole odbili su se predati i do kraja u potpunosti okreću rezultat u svoju korist te slave s 4:2.

U posljednjem susretu, prije kojega je praktički bilo sve već riješeno, Srednja škola je rutinski svladala Obrtničku rezultatom 7:4. S dvije pobjede plasirala se na Županijsko prvenstvo koje će se igrati u veljači iduće godine.

Srednjoškolci su napravili pravo malo iznenađenje s obzirom na to da su prije turnira Gimnazijalci slovili kao veliki favoriti, što ni ne čudi s obzirom da u njihovom sastavu igraju Kristijan Bistrović i Mihael Mladen, velike nade Slaven Belupa.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto je također zauzela Srednja škola pobjedivši Gimnaziju razultatom 4:0.

REZULTATI (M):
Gimnazija Fran Galović – Obrtnička škola 6:1
Gimnazija Fran Galović – Srednja škola 2:4
Srednja škola – Obrtnička škola 7:4

POREDAK: 
1.Srednja škola 6
2.Gimnazija Fran Galović 3
3.Obrtnička škola 0

REZULTATI (Ž):
Gimnazija Fran Galović – Srednja škola 0:4

POREDAK: 
1.Srednja škola 3
2.Gimnazija Fran Galović 0

 

zatvori