Subota, 20. travnja 2024.

Osam generacija Škole nogometa grada Koprivnice lovi nove pobjede

Ispred mladih nogometaša Škole nogometa grada Koprivnice i više je nego bogat sportski vikend. Od sutra do nedjelje svoje utakmice igrat će čak osam generacija.

Prvi će svoju utakmicu igrati juniori Slavena pod vodstvom trenera Sertića. Nakon uvjerljive pobjede protiv Intera iz Zaprešića Koprivničanci sutra odlaze na gostovanje u Zagreb gdje će snage odmjeriti s Hrvatskim dragovoljcem. Podsjetimo, juniori su trenutno petoplasirana momčad prvenstva s 15 osvojenih bodova.

Subota je rezervirana za limače i mlađe pionire. Slavenove dvije generacije, pod vodstvima trenera Milivojevića i Dodika, igrat će protiv vršnjaka Ivančice dok će dvije generacije Koprivnice, pod vodstvima trenera Potroška i Volfa, igrati protiv vršnjaka Križevaca. I limači i mlađi pioniri Koprivnice igrat će na Gradskom stadionu s početkom u 10 sati.

U nedjelju će, baš kao i juniori, i stariji pioniri pod vodstvom trenera Gorupića i kadeti Slavena, pod vodstvom trenera Medenjaka, nove bodove tražiti na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca. Pioniri su trenutno dvanaestoplasirana momčad prvenstva s 13 bodova, dok su kadeti šestoplasirana momčad s 21 osvojenim bodom.

Bogati sportski vikend zaključit će kadeti Koprivnice, pod vodstvom trenera Keleka, nedjeljnim gostovanjem u Đurđevcu kod Graničara.

zatvori