Utorak, 23. travnja 2024.

Kako poboljšati turističku ponudu Šoderice?

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije danas je sazvala tematski sastanak o Šoderici. Direktor Turističkog ureda županijske TZ Zdravko Mihevc i načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, za koje možemo reći da su bili glavni arhitekti minule sezone na Šoderici, sastali su se sa svojim suradnicima kako bi analizirali proteklo i napravili nacrt planova za novo ljeto na Podravskom moru.

Na sastanku je zaključeno kako je sezona, a posebno njen dio objedinjen pod imenom “Ljeto na Šoderici”, bila uspješna upravo zahvaljujući zajedničkim naporima sudionika sastanka i drugih organizatora događanja, ali – naravno – i posjetitelja Šoderice i svih onih koji su doprinijeli bogatstvu i raznolikosti programa.

Izvor: TZ Koprivničko-križevačke županije.
Izvor: TZ Koprivničko-križevačke županije.

Uočene su, međutim, neke slabosti i iduće godine valjalo bi ih otkloniti. Dogovoreni su novi sastanci, ovoga puta s vlasnicima vikendica i drugih objekata, kao i organizatorima manifestacija koji će iduće godine na Šoderici održavati svoje aktivnosti. Svi će oni biti uključeni u raspravu o Ljetu na Šoderici 2017. godine.

Također, sa sastanka je upućen i poziv svim pojedincima, udrugama, poduzetnicima i svima ostalima koji imaju ideje ili konkretne prijedloge kako poboljšati i proširiti turističku ponudu Podravskog mora, neka se jave u Turističku zajednicu županije ili u Općinu Legrad.

zatvori