Subota, 20. travnja 2024.

RUKOMET Koprivnica Hangar 18 sve bliže samom vrhu

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 slavili su na gostovanju u Daruvaru rezultatom 27:37. Utakmica se igrala u sklopu osmog kola Treće hrvatske rukometne lige Sjever.

Prvo poluvrijeme gledali smo loše obrane i igru s puno tehničkih grešaka. Golovi su padali kao na traci na obje strane te je rezultat na poluvremenu bio 17:16 za Koprivnicu.

U nastavku susreta Daruvarčani više nisu mogli pratiti tempo naših rukometaša koji su smanjili broj grešaka u napadu i zaigrali puno bolje u obrani. Takva igra rezultirala je postepenim rezultatskim odvajanjem Koprivničanaca koji su na kraju slavili s uvjerljivih deset golova razlike.

Najefikasniji u gostujućoj ekipi bili su Matija Peić s 11 pogodaka i Antonio Pranjić sa sedam. Koprivnica je trenutno petoplasirana momčad prvenstva s deset osvojenih bodova i utakmicom manje u odnosu na momčadi ispred sebe.

U idućem kolu koje će se igrati idućeg vikenda odmjerit će snage s drugom ekipom Garešnice. Trebao bi to biti lagan posao protiv momčadi koja još uvijek nije upisala ni jednu pobjedu u ovoj sezoni.

zatvori