Srijeda, 17. travnja 2024.

Uređuje se Koprivnička ulica u Bakovčicama

U tijeku su radovi na uređenju dijela Koprivničke ulice u prigradskom naselju Bakovčice.

Ukupna duljina prometnice predviđene za uređenje je oko 450 metara, a uredit će se postojeći kolnik i sustav odvodnje oborinskih voda.

Radove je danas obišao zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić te tom prilikom istaknuo: — Vesele nas takva ulaganja jer Bakovčice su jedan od najmanjih mjesnih odbora. Ove godine smo uspjeli, kao i u sve mjesne odbore, uložiti ponešto sredstava za podizanje sigurnosti i nivoa prometovanja kroz same Bakovčice, jer uz održavanje ove ceste koja je bila doista u katastrofalnom stanju u pripremi je i postavljanje javne rasvjete u Bilogorskoj. Vjerujem na da na taj način podižemo sigurnost svih onih koji se tamo voze, ali i djece koja tim ulicama odlaze u škole ili prema gradu.

Radovi se izvode putem Programa održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Koprivnice za 2016. godinu, kao izvanredno održavanje prometnice. Procijenjena vrijednost radova je 400.000,00 kuna, a trajat će 10 radnih dana te će se u tom periodu promet Koprivničkom ulicom u naselju Bakovčice odvijati uz privremenu regulaciju prometa u zoni izvođenja.

zatvori