Utorak, 23. travnja 2024.

OTKRIVAMO Vrhunska pjevačica dolazi na Koprivničku bajku!

Svega su dva tjedna preostala do početka sasvim nove zimske manifestacije u našem gradu – Koprivničke bajke. Popis izvođača gotovo je kompletiran, a imamo i jedno novo ime koje će zasigurno naići na dobar odaziv koprivničke publike.

U božićnoj atmosferi koprivničkog parka zapjevat će nam Ivana Kindl, pjevačica koja je na scenu stupila prije gotovo 15 godina, objavila je četiri studijska albuma i dva albuma uživo, a 2011. godine osvojila je Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

Kada će točno Ivana nastupiti još ne znamo jer raspored događanja još nije dovršen, ali neke stvari su nam ipak poznate. Koprivnička bajka bit će svečano otvorena u četvrtak, 15. prosinca u 17 sati puštanjem lampiona s lijepim željama na Zrinskom trgu, a nakon toga će nastupiti Barbara Othman i Marko Škugor.

Osim toga, tijekom manifestacije nastupit će i DJ Loci, Ricardo Luque i prijatelji, Tri Fir, TS Delirij, komorni zbor iz mađarskog Letenya, Cice, Zgubidani, zbor veleopćine Filež iz austrijskog Nikitscha, Folklorni ansambl Koprivnica, pobjednici Festivala 50+, Vertigo, Soul sisters, Django Jet, Lucille…

Više detalja o predstojećoj Koprivničkoj bajci pročitajte ovdje.

zatvori