Utorak, 23. travnja 2024.

Mladi vozač se pijan zaletio u stup javne rasvjete, stariji i iskusniji udario u parkirani auto i pobjegao

Čak tri prometne nesreće dogodile su se u protekla 24 sata u Koprivnici, izvijestila je jutros Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Prvu je oko 9:45 sati na raskrižju Ulice Cindrišće i Starogradske skrivila 25-godišnja vozačica Fiata zagrebačkih registracijskih oznaka. Oduzela je prednost 51-godišnjem vozaču Nissana koprivničkih registracija i izazvala sudar u kojem, na svu sreću, nitko nije stradao. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv neoprezne vozačice bit će podnesen prekršajni nalog.

Još jedna lakša prometna nesreća dogodila se oko 12:45 sati u Ulici hrvatske državnosti. U pokušaju izlaska s parkirališta ispred kućnog broja 7, 68-godišnji vozač Volkswagen Golfa koprivničkih registracijskih oznaka udario je u bočnu stranu Audija koji je bio parkiran pored njega. Vozač je napustio mjesto događaja, no policiji nije dugo trebalo da ga pronađe.

Trećoj prometnoj nesreći kumovali su alkohol i neprilagođena brzina. 19-godišnji vozač Audija koprivničkih registracijskih oznaka zaletio se oko 3:20 sati u stup javne rasvjete u Starogradskoj ulici. Mladi vozač kretao se u smjeru Starigrada i u desnom zavoju zbog prebrze vožnje sletio van kolnika. Nakon dolaska policije u krvi mu je izmjereno i 1,17 promila alkohola. Nasreću, 19-godišnjak nije zadobio tjelesne ozljede, a protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.

zatvori