Petak, 26. travnja 2024.

Mladi Slavenaši pred novim izazovima

Ovoga vikenda sedam generacija Škole nogometa grada Koprivnice igrat će svoje utakmice.

Juniori i kadeti Koprivnice završili su sa svojim prvenstvima pa će pod vodstvima trenera Mešnjaka i Keleka odigrati međusobni prijateljski susret. Utakmica će se igrati u subotu s početkom u 10 sati na travnjaku s umjetnom travom na Gradskom stadionu.

Posljednje jesensko kolo igrat će juniori Slaven Belupa pod vodstvom trenera Ivice Sertića. Trenutno petoplasirani Slavenaši gostovat će kod posljednjeplasiranog Varaždina. Podsjetimo, ove dvije momčadi već su igrale međusobno i to u prvom kolu. Slaven je u Cvetkovcu slavio s velikih 7:1.

S prvenstvenim obavezama u nedjelju nastavljaju i Slavenovi pioniri i kadeti. Nove bodove tražit će u Zagrebu protiv HAŠK-a. Pioniri, pod vodstvom trenera Gorupića, trenutno su dvanaestoplasirana momčad prvenstva dok su kadeti, pod vodstvom trenera Medenjaka, na petome mjestu svoje ljestvice.

Također u nedjelju, svoje utakmice igrat će i mlađi i stariji pioniri Koprivnice. Pod vodstvima trenera Volfa i Galinca odmjerit će snage s vršnjacima Križevaca. Obje utakmice igrat će se na Gradskom stadionu. Mlađi će igrati s početkom u deset, a stariji s početkom u 11 sati.

zatvori