Subota, 20. travnja 2024.
Home Featured LIGA BEZ BRIGA Kunštić: Cilj nam je druženje, ali idemo po pobjedu; Pakasin: Želimo dobrom igrom privući gledatelje

LIGA BEZ BRIGA Kunštić: Cilj nam je druženje, ali idemo po pobjedu; Pakasin: Želimo dobrom igrom privući gledatelje

0
LIGA BEZ BRIGA Kunštić: Cilj nam je druženje, ali idemo po pobjedu; Pakasin: Želimo dobrom igrom privući gledatelje
Goran Pakasin i Krunoslav Kunštić.
Ove subote u sklopu KC lige, malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport, igrat će se i druga utakmica Lige bez briga.
Krunoslav Kunštić.
Krunoslav Kunštić.

Nakon što je u prošlom kolu Komunalac svladao Profesore s 2:1, vrijeme je da svoje snage odmjere Odvjetnici i HEP-ovci. Bivši aktivni i sadašnji rekreativni sportaš, ali i poznati koprivnički odvjetnik Krunoslav Kunštić ujedno je i voditelj ekipe Odvjetnika s kojom nas je upoznao:

— Mi smo zapravo od prvih dana bili uključeni u KC ligu, međutim zbog novih i mlađih snaga smo u jednom trenutku ispali iz te lige. Sudjelovanje u Ligi bez briga je zapravo naš, na neki način povratak. Smatramo da je ta liga primjerenija našoj snazi, potrebama i ambicijama koje se svode na to da se odigra jedna utakmica i podruži međusobno i s protivničkim ekipama. Što se tiče utakmice, protivnike nismo skautirali pošto još uvijek nisu igrali, ali sigurno je da ćemo, kako se to kaže u sportskom žargonu, u svakoj utakmici ići na pobjedu.

Goran Pakasin.
Goran Pakasin.

Kako nam je rekao Kunštić, ekipa Odvjetnika i prijatelja nije se posebno spremala za ligu jer, kako kaže, cilj je doći i družiti se pa neka pobijedi bolji. Na suprotnoj strani u subotu će im stajati HEP-ovci. Odakle ekipa koprivničke Elektre u Ligi bez briga rekao nam je njen direktor i zaljubljenik u sport Goran Pakasin:

— Od samih početaka pomagao sam prijatelju Tomislavu Zalaru u organizaciji KC lige smatrajući da je odlična ideja koja će omogućiti ljudima da zimi izađu iz svojih domova i više se druže. HEP je, kao većinski muška firma, oduvijek bio za sportska druženja tako da nam je Liga bez briga odlična prilika za rekreaciju. Što se tiče naše ekipe i utakmice, smatram da smo uigrani iako su i Odvjetnici dobri. Naravno, ići ćemo na pobjedu, a cilj nam je svojom igrom privući gledatelje, od onih starijih pa sve do onih najmlađih.

Tko će biti bolji u drugoj utakmici Lige bez briga, Odvjetnici ili HEP-ovci, vidjet ćemo u subotu u sportskoj dvorani Srednje škole s početkom u 19 sati.

zatvori