Utorak, 23. travnja 2024.

KUP Farmaceuti u Osijeku love polufinale, Kopić: Popravnog nema, želimo prolaz

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u Osijeku igrati četvrtfinale hrvatskog Kupa protiv istoimenog domaćina. Dobra forma Farmaceuta sigurno je zalog za optimizam uoči sutrašnje utakmice.

Pobjeda u prošlom prvenstvenom kolu protiv Lokomotive napunila je samopouzdanje Koprivničancima baš kao i odlične predstave protiv Osijeka i Rijeke. U četvrtfinalu Kupa se igra samo jedna utakmica, a trener Slavena Željko Kopić vjeruje da njegovi igrači mogu doći do pobjede.

— Znamo da se igra samo jedna utakmica i sigurno je da ćemo igrati maksimalno na rezultat jer popravnog ispita u ovoj fazi nema. U dobrom smo stanju, u dobrom smo tonusu i idemo u Osijek odigrati jednu dobru, natjecateljsku utakmicu i idemo učiniti sve da mi budemo ti koji će ostvariti prolaz u sljedeći krug — optimistično je zaključio Kopić.

Što se tiče sastava, trener Kopić najavio nam je istu jedanaestoricu kao u zadnjim kolima. Logičan je to izbor s obzirom na to da je igra Slavena u usponu. Mogu li Farmaceuti slaviti u osječkom Gradskom vrtu i izboriti polufinale hrvatskog Kupa vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice koja će se igrati s početkom u 16:30. Preostale polufinaliste dobit ćemo nakon utakmica Splita i Hajduka, Lokomotive i Rijeke te Intera i Dinama.

zatvori