Utorak, 23. travnja 2024.

KOPRIVNICI BOD U OSIJEKU Mešnjak: Ovo je veliki podstrek za završnicu prvenstva

Nogometaši Koprivnice odigrali su neriješeno 1:1 protiv Osijeka II u 11. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok.

Odlično su Zeleni otvorili utakmicu, bez imalo respekta prema drugoj momčadi osječkog prvoligaša. Takav stav isplatio im se u 23. minuti kada je Pavlović zabio za 0:1. Iako su Osječani u prvom poluvremenu imali veći posjed on je bio jalov. Koprivnica je imala još dvije lijepe prilike iz kontre, ali ih nije iskoristila.

Nakon samo dvije minute u nastavku utakmice Osijek II je došao do izjednačenja. Dvije individualne greške u obrani Koprivničanaca dovele su do opravdano dosuđenog jedanaesterca kojeg je sigurno realizirao Špoljarić.

Sredinom drugog poluvremena domaćin je propustio veliku šansu da prelomi utakmicu i zabije za 2:1, a na samom kraju susreta i Zeleni su imali dvije velike prilike koje su propustili. Na kraju je susret završio rezultatom 1:1 i podjelom bodova.

Evo što nam je nakon devedeset osječkih minuta rekao trener Koprivnice Želimir Mešnjak:

Čestitam svojim momcima na maksimalnom angažmanu i taktički odlično odrađenoj utakmici. Ispoštovali smo sve što smo se dogovorili u svlačionici i zaista im nemam što zamjeriti. Možemo žaliti za šansama na kraju utakmice, ali može i Osijek žaliti za svojim propuštenim prilikama. Na kraju, smatram da je ovaj ishod najrealniji i najpošteniji. Ovaj bod će nam puno značiti za posljednja četiri kola. Rijetko smo osvajali bodove u gostima i sigurno da je ovo veliki podstrek za završnicu prvenstva u kojoj se želimo učvrstiti u sredini ljestvice.

Koprivnica je trenutno na diobi dvanaestog mjesta s dvanaest osvojenih bodova, a koliko je liga izjednačena govori da je od petog mjesta dijeli samo pet bodova.

U idućem kolu na koprivnički Gradski stadion dolazi Vukovar 1991. Utakmica će se igrati u nedjelju s početkom u 14 sati.

 

zatvori